Tionde träffen – avslutning av pilotcirkeln

Nu var det dags för avslutning av pilotcirkeln. Till vårt avslutningsmöte fick vi besök av Sebastian och Alex, från EOO Sweden, vilka är personerna och skaparna bakom appen Dialog Comai. Vi fick även påhälsning av Ulf från Comai AB. Gästerna var intresserade av att delta i avslutningen för att träffa och höra hur deltagarna i pilotgruppen har upplevt arbetet med deras produkt – samt att finnas där för frågor och att samla in diverse synpunkter och respons.

Vi pratade mycket under mötet och en mer utförlig utvärderingsrapport kommer gå att läsa i det färdiga materialet, men i korthet så var deltagarna överens om att det varit ett kul projekt som med fördel skulle kunna göras längre, och bestå av längre träffar – samt att projektorn och tekniken måste finnas med från början.

Sebastian och Alex passade på att visa upp Dialogs nya funktioner, efter sommarens uppgradering av mjukvaran, nu är det bland annat möjligt att exportera innehåll i Dialog mellan olika enheter – en förändring som kommer underlätta oerhört när deltagarna vill flytta sina digitala anpassningar från lånepaddorna till sina egna.

Vi avslutade dagens träff med att uppdatera Dialog på alla låneipads och tackade för deltagarnas intresse.

Nu tar projektet sommar några veckor, men är tillbaka igen i augusti – då kommer den här webbplatsen börja ta form på riktigt och metoden att produceras.

/Jimmy, projektledare

Eftersom projektledaren fyllde år så bjöd deltagarna på tårta!

Eftersom projektledaren fyllde år så bjöd deltagarna på tårta!

Alex och Sebastian berättar om uppgraderingen av Dialog

Alex och Sebastian berättar om uppgraderingen av Dialog

 

 

Publicerad i Digibok